printable stralen

Printable stralen

Deze printable maakte ik voor de start van het nieuwe schooljaar. Een schooljaar goed beginnen is fijn voor iedereen. Investeren in een goed pedagogisch klimaat in de eerste weken van het schooljaar is belangrijk om er een fijn schooljaar met elkaar van te maken. 

De kinderen krijgen een dezer dagen een ansichtkaartje thuis. We hopen dat alle kinderen een fijne zomer hebben gehad en dat ze ook weer zin hebben om naar school te gaan. 

Maandag is het dan zover! Dan beginnen ze op mijn school nog niet met de lessen, maar met de welkom gesprekken. Voor sommige kinderen is het weer spannend om na zo’n lange tijd weer naar school te komen. Zeker als ze in een nieuwe klas komen, een nieuw lokaal en/of een nieuwe juf. 
Om de beurt komen alle kinderen naar school, om alvast een kijkje te nemen in het nieuwe klaslokaal. 
We kletsen met de kinderen en ouders.

En ze krijgen deze ster mee! Ons “klassenthema” is sterren. Die komen op de stoel en op de ramen met hun namen erin, Onze sterren gaan aankomend jaar vast stralen! 

Het lichtgevend sterretje had ik nog in de kast liggen, net als de lintjes. De rietjes komen uit de shop. 

Er kwamen veel reacties op de printable en zeker op de poll of het leuk was om de printable te delen. Ik heb hem aangepast en de namen weg gehaald. Die zou je er nog zelf op kunnen schrijven. 

Je kan de printable hier downloaden!

Veel plezier ermee!

Op dit blog maak ik gebruik van affiliate links. Als jij iets koopt door te klikken op de link van bijvoorbeeld Bol.com, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Uiteraard kost het jou niks extra, maar help je mij om dit blog verder te laten groeien! Alvast dank!