cashback

Besparen op je online aankopen met Cashback websites

cashback

Online shoppen is voor veel mensen handig. En met Cashback kan je ook nog wat besparen op je online aankopen. Ik vertel er hieronder hoe makkelijk dat werkt!

Hoe werkt cashback en hoe krijg je cashback korting?

Shoppen met korting is altijd fijn toch! Alle kleine beetjes helpen.
Shoppen met cashback korting is echt heel erg makkelijk.
Je meldt je aan bij een website, bijvoorbeeld CashbackXL.
Daar zie je alle deelnemende shops, die hier zijn aangesloten. Shop jij via de link van CashbackXL, dan krijg je een bepaald percentage korting.
Die korting vind je terug in je account en kan je later opvragen. Ook dit gaat met 1 druk op de knop en kan maandelijks worden uitbetaald. Of je laat het staan en zet het in als je het nodig hebt.
Het kost je dus niks extra en weinig moeite.

cashback

Welke cashback websites zijn er?

Er zijn verschillende websites, waar je je kan aanmelden. Handig is om je bij verschillende aan te sluiten. Ik heb daarvoor gekozen, omdat de ene een winkel waar ik vaak bestel, wel is aangesloten bij die partij en die andere favoriete winkel, zit weer bij een andere cashback website.

Op dit moment ben ik aangesloten bij:
Cashbackxl
Cashback
Euroclix

Er zijn er nog veel meer. Dus ga op ontdekking:-)

Verhuizen en korting

Verhuizen en korting zijn vaak een fijne combinatie. Je hebt dan al genoeg uitgaven. Sluit je via een van de cashback websites een nieuw energiecontract af, of een nieuwe internet provider, dan heb je al snel flink wat korting. Natuurlijk sowieso om het eens onder de loep te nemen, want vaak valt er wel wat te besparen.

Veel shopplezier!

Op SuzyBlog maak ik gebruik van affiliate links. Als jij iets koopt door te klikken op de link van bijvoorbeeld Bol.com, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Uiteraard kost het jou niks extra, maar help je mij om dit blog verder te laten groeien! Alvast dank!

Meer blogs lezen?
Ramen zemen zonder strepen
Vakantie in Zeeland: Goes
Een fantastisch boek’ de mol, de jongen, de vos en het paard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *