goes strand

Vakantie in Zeeland; Goes!

Op vakantie in Zeeland is altijd goed. We bezochten Goes. Alhoewel het een vakantie was, wat ook anders was dan anders, we hebben het heerlijk gehad! Lees hier meer over strand, het centrum van Goes en hoe we een relaxte vakantie hadden.

wat te doen in goes

Goes in Zeeland; here we come!

Niet voorbereid gingen we richting Goes. Nou ja, een beetje dan. We verbleven in het huis van mijn lieve vriendinnetje Miranda. Zij gaf ons wat info en toen we daar waren zochten we nog naar wat Zeeuwse activiteit.
Relaxen was wel het sleutelwoord van deze vakantie. Dat had ik nodig en de mannen ook.

poppendamme imker zeeland

Wat te doen in Goes?

Van strand in Goes, shoppen en activiteiten met de kids. Wat is er allemaal te doen in en rondom Goes?

Den Soeten Inval
We begonnen de vakantie met Zeeuwse bolussen, die we op konden halen bij Den Soeten Inval. Miranda weet wel waar we van houden:-) Wat een superleuke verrassing! En zoooo lekker! Lekker smullen op onze eerste stranddag met plakvingers die we in de zee konden afspoelen. I love it!

Het centrum van Goes
Dat bracht ons gelijk in het centrum van Goes. Knus en gezellig met leuke winkeltjes. Mijn mannetjes kreeg ik niet zo gek om te gaan shoppen met moeders. Maar goed ook, want dan zou ik los gaan. Dus we (lees ik) deden wat aan window shopping in een vlot tempo.

Strand rondom Goes.
De zon scheen lekker en dus begonnen we de eerste dagen op het strand. Zo zaten we al snel in de relax modus. We reden naar Wemeldinge. Een klein strandje met een rustige zee en lekker rustig. Ideaal met kids. De auto konden we “voor de deur” kwijt. Ook fijn met alle zooi die mee gaat naar het strand.

goes strand

Hof Poppendamme

hof poppendamme

Op de dag dat het iets minder lekker weer was reden we naar Hof Poppendamme. Lekker lunchen en de kids spelen. Binnen heel leuk voor kids tot een jaar of 7. Buiten ook voor oudere kinderen. De modderbaan, het springkussen, appelbomen en boerderijdieren zijn erg leuk. Een goede sfeer en aardige bediening.
Op het terrein zat er voor deze moeder ook nog een fijne shop; Goedt wonen. Een woonwinkel met brocante en industriële meubels.
Onderweg naar huis reden we langs de imker, wat er bijna naast zit. Ook leuk om alle bijen te bekijken!

hof poppendamme


Oesters plukken in Zeeland

Op zoek naar oesters bij het Goese Sas. Niet dat ik ze lekker vind, al waren de meningen daarover verdeeld in ons gezelschap. Het was vooral leuk om te doen. Alleen wel handig om even goed te kijken wanneer het laag water is. (Dat doe je HIER.) Wij hingen daar een beetje tussenin.
Het mocht de pret niet drukken en de mannen gingen al snel weer druk aan de slag met dijkjes bouwen. We vonden kwallen, heeeel veel schelpen en krabben.

oesters plukken zeeland

De jonge Johannes

Lekker een pannenkoek eten op zijn tijd is lekker! De mannen gingen los in de speeltuin bij De Jonge Johannes en ik en mijn zussen die op bezoek kwamen genoten van een drankje. En wil je geen pannenkoek eten, dan is er genoeg ander lekkers!

We hadden 2 fijne weken in Zeeland! Het weer bracht ons van alles wat. Een buitje, maar de zon liet zich genoeg zien.
Goes is knus en gezellig en er is genoeg te doen!

Op SuzyBlog maak ik gebruik van affiliate links. Als jij iets koopt door te klikken op de link van bijvoorbeeld Bol.com, dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Uiteraard kost het jou niks extra, maar help je mij om dit blog verder te laten groeien! Alvast dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *